Contact - Asphere homepage 2017

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wilt u wat meer weten, een vrijblijvende afspraak maken of een offerte willen aavragen dan kunt u onderstaand formulier invullen. Bellen mag natuurlijk ook.
 Fotografie
 Video
 MediaprojectAsphere Media Solutions

Joris Ivenslaan 23
1325LV Almere

036-7508027
06-23669500
info@asphere.nl

KVK 32140108
BTWnr. NL1136.95.615B01
Even voorstellen

Jan van Aalzum. de initiatiefnemer van Asphere Media Solutions en is uw aanspreekpunt. Na een bijna 20 jarige carierre binnen de omroepwereld is hij in 2009 zijn eigen mediabedrijf gestart.
Zijn bedrijf mag inmiddels verschillende (inter)nationale omroepen en zakelijke opdrachtgevers tot zijn klantenkring rekenen. Daarnaast verzorgd Asphere uiteenlopende opdrachten voor particulieren, zoals huwelijksreportages, reportages van recepties, zwangerschapsfotografie, uitvaartreportages, e.d.
Wilt u meer weten wat Asphere voor u zou kunnen betekenen? Stuur een mailtje of pak de telefoon om een vrijblijvende afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs en u bent van harte welkom op mijn kantoor.
Onze faciliteiten
Asphere beschikt in eigen huis over vele professionele faciliteiten. De bescheiden studio van Asphere is voorzien van een moderne uitrusting en vormt daarmee een prettige en efficiƫnte werkomgeving voor mij en mijn klanten.


Specialist voor uw fotografie, video- en mediaprojecten

Voor een oriƫnterend gesprek bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Wilt u koffie, thee of een watertje?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu