Projecten - Asphere homepage 2017

Ga naar de inhoud
Mediaprojecten

Mediaprojecten bestaan vaak uit meer dan alleen fotografie of het produceren van een bedrijfsfilm. Ook het ontwerpen en in bedrijfstellen van een website, het verzorgen van drukwerk of ondersteuning tijdens de presentaties kunnen deel zijn van projecten.

Gedichtenbundel

Petra Miranda de Jong heeft een autobiografische gedichtenbundel "Vanuit 't hart" geschreven. Een boekje vol gedichten die haar leven vol pijn en verdriet wisten te verlichten. Asphere heeft voor deze bundel de fotografie mogen verzorgen.
Kalender

Door persoonlijke ervaringen ben ik nauw betrokken geraakt bij de bestrijding van borstkanker. Voor een fondsverwervingsaktie heeft Asphere een succesvol kalenderproject uitgerold. Asphere heeft het project ontwerp, de fotografie, het drukwerk en het project management uitgevoerd.
Panasonic micro website

Panasonic Benelux voert in samenwerking met Asphere Media Solutions een aantal projecten uit. Voor één van deze projecten heeft Asphere een micro website ontworpen. Dankzij deze website wordt de planning tussen de project medewerkers vereenvoudigd.Specialist voor uw fotografie, video- en mediaprojecten

Voor een oriënterend gesprek bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Wilt u koffie, thee of een watertje?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Terug naar de inhoud