Productfotografie - Asphere homepage 2017

Ga naar de inhoudProductfotografieWebshop fotografie

Uw producten helder en kleurecht presenteren verhoogd de kans op aankoop. Voor uw webshop komen producten het beste tot hun recht als de foto's tegen een neutraal witte achtergrond worden gefotografeerd. Voor uw flyer, actieposter, folder of catalogus wilt u mogelijk gebruik maken van een andere achtergrond. Hiervoor is een vrijstaand gemaakte foto veel geschikter.

Indien een product of sample niet zo ideaal wordt geleverd als dat u zou wensen bestaat de mogelijkheid om in de nabewerking van de foto┬┤s deze onvolkomenheden te corrigeren.
Sfeer fotografie:

Om de bezoeker van een webshop een beleving te geven die past bij de aangeboden producten wordt vaak gebruik gemaakt van sfeerfoto's. Hierbij worden enkele producten, vaak de vlaggenschip producten of actie producten, gefotografeerd in een situatie die de beleving van het gebruik van het product versterkt. Hierdoor ontstaat zal de bezoeker zich makkelijker kunnen identificeren met het aan te kopen product en zal bezoeker sneller een koper worden.
Productfotografie met modellen:

Door middel van modellen die een product tonen of gebruiken kan de bezoeker vaak een beter beeld krijgen van het aan te kopen product. Op deze manier kan een beter beeld gegeven worden hoe een product er op het lichaam uitziet, zoals bij kleding. Ook kan de koper een beter beeld vormen van de verhoudingen van het aan te kopen product.
Door een goede keuze van het model zal de koper zich sneller vertrouwd voelen met het product en tot aankoop over gaan.
360 graden fotografie:

Voor sommige producten zal het belangrijk zijn om deze van verschillende kanten te laten zien. In uw webshop kan dat natuurlijk dmv een serie van foto's die de belangrijkste kanten van uw producten laten zien. Dit is eenvoudig te realiseren door meerdere foto's te maken. Door 360 graden fotografie is het echter mogelijk om nog een extra dimensie hieraan toe te voegen. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zlef het product van alle kanten te bekijken en daarmee het gevoel te krijgen alsof het product al in handen gehouden wordt. Vaak is kiest de bezoeker een hoek van kijken waarin het product het meest aan trekkelijk is voor hem of haar. Ook worden vaak de details bekeken waar de interesse van de bezoeker het meest naar uit gaat. Hierdoor is de bezoeker niet meer beperkt in het bekijken van het product en zal sneller tot aankoop worden over gegaan.
Terug naar de inhoud