Fotografie - Asphere homepage 2017

Ga naar de inhoud
Fotografie

De keuze voor een vakfotograaf is een investering in kwaliteit die zich terugbetaalt. Een bedrijf kan zich zo op een positieve manier onderscheiden. Want plaatjes schieten kan iedereen, maar het oog van de vakman zorgt er voor dat de foto de aandacht vasthoudt.

Huwelijken

Een huwelijksreportage dient goed voorbereid te worden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bruidsparen diverse tips geven voor een vlekkeloos verloop van hun Grote Dag. En onze service houdt niet op na hun huwelijksdag. Wij ontwerpen en verzorgen ook albums en meer.

Productfotografie

Veel verschillende producten fotograferen wij voor webshops, foldermateriaal maar ook voor Power Point presentaties. Producten zoals bijouteriƫn, juwelen, electronische apparatuur, kleding en medicijnen worden vrijstaand aan u aangeleverd. Ook maken wij sfeerfoto's van uw producten.

Zakelijk

"Uw bedrijf van binnen en van buiten" is de leiddraad die Asphere hanteert voor haar zakelijke klanten. Bij "Uw bedrijf van binnen" fotograferen wij uw bedrijf, uw team in actie en ook de personeelsfoto's. "Uw bedrijf van buiten" fotograferen wij tijdens beurzen of bij uw tevreden klanten die uw producten gebruikt.
Evenementen

Asphere is soms ook te vinden op prominente evenementen. Van deze evenementen maken wij dan een journalistieke reportage. Onze foto's worden dan gebruikt voor publicaties in magazines zoals Beau Monde en de Couture Krant alsook op websites van RTL, Miss Nederland, Grazia en andere.
Modellen

Voor ons netwerk in de beauty en modewereld verzorgen wij fotoshoots. Onze opdrachtgevers zijn te vinden onder mode ontwerpers en mode merken en modellenbureau's. Ook werken wij samen met een visagie opleiding. Daarnaast worden onze foto's gebruikt voor de opbouw van portfolio's van (beginnende) modellen.
Eigen werk

Naast de opdrachten van onze klanten worden ook speciale projecten door Asphere uitgevoerd. Bij deze fotoprojecten wordt een fotoproducten zoals wanddecoraties, ansichtkaarten en kalenders ontworpen en geproduceerd. Deze kunnen uw huiskamer, kantoor of openbare ruimte aankleden. "Zicht op Amsterdam" en enkele natuurkalenders zijn voorbeelden van derglijke projecten.

Specialist voor uw fotografie, video- en mediaprojecten

Voor een oriƫnterend gesprek bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Wilt u koffie, thee of een watertje?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Terug naar de inhoud